10 februari 2016

World Servants

World Servants VoorthuizenLogo World Servants Voorthuizen-kleur150
World Servants Voorthuizen is een plaatselijke actiegroep. We gaan elk jaar met een wisselende groep deelnemers met World Servants projecten mee. Met deze groep brengen we het geld bij elkaar wat nodig is voor de projecten. Niet alleen de reis, maar ook al het gereedschap en de bouwmaterialen moet door de deelnemers zelf bij elkaar gebracht worden. De acties zijn leuk om te doen en goed voor de teambuilding. Ook dit jaar gaan we weer met een groep op reis. Het hele jaar door zijn we bezig met acties om de nodige middelen bij elkaar te krijgen. Hulp is natuurlijk van harte welkom!

U kunt ons steunen door mee te helpen of een gift over te maken naar rekeningnummer NL50RABO0367935384, t.n.v NGK World Servants, te Voorthuizen. Met deze gift helpt u mee aan de nood in de wereld te verminderen, en het is ook aftrekbaar van de belasting. Hartelijk dank voor uw steun!

World Servants Nederland
Logo World Servants kleur150World Servants is een christelijke organisatie die huizen, scholen, klinieken en schoonwatervoorzieningen bouwt met hulp van teams van jongeren en volwassenen uit Nederland.

In veel ontwikkelingslanden ontbreekt het aan goede woningen of gebouwen voor onderwijs en gezondheidszorg. De toekomst van veel kinderen en volwassenen ziet er daardoor niet goed uit. World Servants wil hier verandering in brengen door deelnemers te activeren en fondsen te werven voor de World Servants projecten. Het motto van World Servants is ‘bouwen aan jezelf door te bouwen voor een ander’.

Met World Servants op pad gaan is meer dan ontwikkelingshulp; je stapt in een andere wereld die een blijvende indruk bij je zal achterlaten. De World Servants site.